Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جلسه قرآن امیرمحمد زاهدی، قاری و مدرس قرآن هر هفته در مسجد قاسم بن الحسن(ع) واقع در اتوبان شهید محلاتی، تقاطع امام علی(ع) برگزار می‌شود و این هفته نیز با حضور اهالی محله‌های اطراف به ویژه پاسدار گمنام، شاهین، دولاب، شیوا و...برگزار شد.

در جلسه این هفته، اعضاء به تلاوت آیاتی از ادامه درس هفته قبل پرداختند و زاهدی، نکات صوت و لحنی و تجویدی را متذکر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مدرس قرآن در خلال تلاوت‌ها به حدیثی از امام رضا علیه السلام اشاره کرد و گفت: امام رضا(ع) به نقل از پیامبر(ص) در توصیه و سفارشی فراگیر و همگانی می فرماید: «اجعلوا لبیوتكم نصیبا من القرآن فان البیت اذا قرء فیه القرآن آنس علی اهله و كثر خیره و كان ساكنیه و مؤمنوا الجن و البیت اذا لم یقرأ فیه القرآن وحش علی اهله و قل خیره و كان ساكنیه كفرة و الجن؛ برای خانه‌های خود، سهمی از تلاوت قرآن قرار دهید، چون هركس در خانه خود قرآن تلاوت كند، كارهای اهل آن خانه آسان شود و خیر و بركت در آن خانه زیاد شود، و هر خانه‌ای كه در آن قرآن تلاوت نكنند، كارها بر اهل آن تنگ شود و خیر و بركت و در آن خانه كم شود و ساكنان آن، بی بركت و در نقصان باشند».

زاهدی در ادامه جلسه، ضمن سفارش به اعضای جلسه برای تلاوت روزانه سوره مبارکه واقعه به داستانی از اباذر غفاری اشاره کرد و گفت: حضرت ابوذر غفاری که در زمان عثمان به ربذه تبعید شد، عثمان پس از مدتی و در اواخر عمرش برای او مقداری سکه فرستاد. ابوذر در پاسخ به این هدیه گفت: زمانی که نیاز داشتم کمکم نکردی و امروز که مشرف به مرگ هستم، به این پول نیازی ندارم. عثمان در جواب گفت: تو شاید نیازی نداشته باشی ولی برای دخترانت بگذار. ابوذر گفت: دختران من هم نیازی ندارند؛ چرا که من از حبیبم رسول خدا(ص) شنیدم که هرکس هر شب سوره واقعه را تلاوت کند، هیچ‌وقت نیازمند نخواهد شد.

امیرمحمد زاهدی در ادامه به تفاوت مفهوم تکبر و غرور اشاره کرد و گفت: تکبر در لغت به معنای تعظم (خود را بزرگ پنداشتن) آمده است. برخی کبر را امر باطنی و حالت نفسانی دانسته‌اند و تکبر را به ثمراتِ آن امرِ باطنی که به صورت افعال و اقوال ظاهر می‌شود، اطلاق کرده‌اند و در اصطلاح، تکبر از صفات نکوهیده نفسانی است که شخص متّصف به آن – که متکبّر‌ نامیده می‌شود – خود را در برابر دیگران بزرگ می‌بیند و دیگران را خوار و حقیر می‌شمارد. اما واژه غرور در لغت به معنای فریب خوردن و فریفته شدن و گول خوردن است و در اصطلاح عبارت است از «اعتماد و تکیه کردن نفس به آنچه که مطابق هوی و هوس باشد و طبع انسان به خاطر شبهه‌افکنی و فریب شیطان به آن گرایش یابد. پس هرکس براساس شبهه فاسدی معتقد شود که در دنیا یا آخرت به خیر و سعادت رسیده، مغرور است». غرور یکی از مرض‌های قلبی است که انسان را از درون تهی کرده، اعمال و رفتار انسان را نابود می‌کند و در حقیقت به جای این‌که پروردگار بی‌همتا را پرستش کند از نفس، مال، مقام و علمش بتی ساخته و آنها را عبادت می‌کند.

در پایان یادآور می‌شود، این جلسه شنبه‌ها پس از نماز مغرب و عشاء در مسجد قاسم ابن الحسن(ع) برگزار می‌شود. پیش از این منصور قصری‌زاده، قاری بین‌المللی مدرس این جلسه بود.

در ادامه گزارش تصویری جلسه این هفته ارائه می‌شود.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۷۵۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین گردهمایی ائمه جمعه استان خوزستان با محوریت تبیین جایگاه مسجد در الگوی اعتلای شهر

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب؛ این نشست نخست با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز و سپس با سخنرانی تبیینی امام جمعه اهواز جلسه ادامه یافت. سپس مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان، رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد خوزستان، معاون تعلیم و تربیت سپاه حضرت ولیعصر(عج) استان، دبیر شورای أمر به معروف و نهی از منکر و معاون امنیتی استاندار نیز به بیان نکاتی در این گردهمایی پرداختند.  در بخش های مختلف این گردهمایی، تمامی ائمه جمعه شهرستان های استان خوزستان حاضر در جلسه به بیان نکات، دغدغه‌ها و درخواست‌های خود پرداختند و در پایان، حجت الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد نماینده ولی فقیه در خوزستان نیز در جمع بندی این نشست به سخنرانی پرداختند.
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن
  • تصاویری از یک واقعه محیرالعقول در بیابان‌های عربستان؛ ابر سقوط کرد؟
  • «مقرأة الحرمین» خدمتی برای تصحیح قرائت، یادگیری تجوید
  • «مقرأة الحرمین»؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • (ویدئو) لحظه تکان‌دهنده فوت دکتر آیت‌الله‌زاده شیرازی پشت میکروفن پس از تلاوت قرآن
  • اولین گردهمایی ائمه جمعه استان خوزستان با محوریت تبیین جایگاه مسجد در الگوی اعتلای شهر
  • محکم‌ترین اصل قانون اساسی اسلام که در نهج البلاغه آمده است
  • هر صبح و شام در آستانه مقدسه رضوی قرآن تلاوت نمایند / نگاهی به شواهد تاریخی درباره پیشینه قرائت قرآن در حرم مطهر امام رضا(ع)
  • گسترش جلسات سنتی قرآن کریم در حرم مطهر رضوی