Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@01:55:54 GMT

امام علی(ع) مصداق بارز «السابقون» در سوره واقعه است

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۲۹۷۰۶

امام علی(ع) مصداق بارز «السابقون» در سوره واقعه است

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام ناصر رفیعی در ویژه برنامه شب میلاد مولی‌الموحدین حضرت علی (ع) که شامگاه چهارشنبه در رواق بزرگ امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد، به جایگاه و شخصیت امام علی (ع) بر اساس آیات و روایات قرآن کریم اشاره کرد و گفت: در میلاد ائمه اطهار (ع) باید نامی از پدران و مادران آن بزرگواران برده شود؛ ابوطالب پدر امام علی (ع) فردی با ایمان و مقتدر بود که تا آخرین لحظات عمر پیامبر اسلام (ص) را از شر کفار قریش محافظت کرد و از این رهگذر، سهم بسزایی در پیشرفت اسلام داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فاطمه بنت اسد مادر امام علی (ع) نیز یکی از زنان نمونه صدر اسلام و الگوی ایمان، جهاد در راه خدا، هجرت، بصیرت و صبر در عرصه‌های ایدئولوژیکی و سیاسی و اجتماعی است.

عضو هیأت علمی جامعه المصطفی العالمیه با بیان اینکه آیات متعدد قرآن بیانگر فضائل و مناقب حضرت علی (ع) است، گفت: در آیه ۴۳ سوره رعد آمده است: «و کسانی‌که کفر ورزیدند گویند: تو فرستاده (خدا) نیستی. بگو: گواهی خدا و کسی‌که علم کتاب نزد اوست، میان من و شما کافی است». مراد از کسی‌که علم همه کتاب را دارد، حضرت علی (ع) و اهل‌بیت پیامبر (ص) است.

وی با بیان اینکه برخی از آیات معنایش عام بوده اما بالاترین مصداقش امام علی (ع) است، خاطر نشان کرد: در آیه ۱۰ سوره بقره آمده است: «آنان که سبقت گرفتند و جلوتر از همه بودند نزد خدا مقرب هستند»؛ این آیه راجع به سابقون به ایمان است و منظور از السابقون السابقون، امیرالمومنین است؛ هر امتی السابقونی دارد و السابقون امت ما امیرالمومنین (ع) است.

حجت الاسلام رفیعی در ادامه به مضمون آیه ۲۳ سوره احزاب اشاره کرد و گفت: برخی از آن مؤمنان، بزرگ مردانی هستند که به عهد و پیمانی که با خدا بستند کاملاً وفا کردند، پس برخی پیمان خویش گزاردند و بر آن عهد ایستادگی کردند تا به راه خدا شهید شدند مانند عبیده و حمزه و جعفر و برخی به انتظار فیض شهادت، مقاومت کرده و هیچ عهد خود را تغییر ندادند، مانند علی (ع) که در کوفه به محراب عبادت شهید شد و چنین روایت شده که این آیه درباره حمزه بن عبدالمطلب، جعفر بن ابی‌طالب و علی بن ابی‌طالب (ع) نازل شده است.

گفتنی است، قرائت زیارت امین الله و مدیحه سرایی، شعرخوانی و همخوانی گروه سرود گلدسته‌های حرم از دیگر برنامه‌های اجرایی این مراسم بود.

کد خبر 5155905

منبع: مهر

کلیدواژه: حرم رضوی میلاد حضرت علی ع مشهد ناصر رفیعی ویروس کرونا کرمانشاه شیوع کرونا آمار کرونا بوشهر شیراز زلزله کرونای انگلیسی مشهد سی سخت شهرستان کرج شهرکرد اردبیل گرگان امام علی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۹۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسی: این مربی تنها کسی بود که به من ایمان داشت

ده سال از درگذشت تیتو ویلانوا می‌گذرد، ولی نام او به عنوان کسی که در پایه‌ریزی بهترین تیم تاریخ بارسلونا نقش داشت، همواره جاودان خواهد ماند.

به گزارش خبرورزشی، ۲۵ آوریل ۲۰۱۴ روز غم‌انگیزی برای بارسلونا و فوتبال جهان بود؛ روزی که تیتو ویلانوا در ۴۵ سالگی از دنیا رفت. مردی اهل کاتالونیا که در سال ۲۰۱۱ مبتلا به سرطان شد و متاسفانه سه سال بعد تسلیم این بیماری شد و حفره‌ای خالی در خانواده بلوگرانا به جای گذاشت که پر کردنش دشوار است.

امروز (۲۵ آوریل ۲۰۲۴) دهمین سالگرد درگذشت یکی از شخصیت‌های مهم تاریخ مدرن باشگاه بارسلونا است. ویلانوا به عنوان بازیکن از لاماسیا عبور کرد و در سال ۱۹۸۹ موفق شد در دو بازی دوستانه با تیم اصلی به میدان برود. اما این حرفه مربیگری او بود که نامش را بر سر زبان‌ها انداخت.

او کار مربیگری را در سال ۲۰۰۱-۲۰۰۲ با بارسلونا آغاز کرد و هدایت تیم زیر ۱۶ ساله‌ها را بر عهده گرفت؛ تیمی که متشکل از جرارد پیکه، سسک فابرگاس و لیونل مسی بود. او سپس پالافروگل، فیگرس و تراسا را هدایت کرد و مجددا به بارسا پیوست و در فصل ۲۰۰۷-۲۰۰۸ نقش دستیار پپ گواردیولا در بارسا اتلتیک را برعهده گرفت. این دو مربی بهترین تیم تاریخ بارسا را پایه‌گذاری کردند و در فصل ۲۰۰۸-۲۰۰۹ به تیم اول رسیدند و در چهار فصل ۱۴ جام به دست آوردند و فوتبالی را به نمایش گذاشتند که در سراسر جهان مورد تحسین قرار گرفت.

این ویلانوا بود که در سال ۲۰۱۴ مسی را متقاعد کرد که همچنان در بارسلونا بماند. لیونل مسی در مصاحبه‌ای با ال‌پایس در سال ۲۰۱۲ درباره تیتو ویلانوا گفت: «من او را از کودکی می‌شناختم. تیتو اولین کسی بود که به من ایمان داشت، زیرا در آن زمان من بازیکن تعویضی بودم یا اصلا فرصت بازی پیدا نمی‌کردم و او کسی بود که باعث شد در رده زیر ۱۶ سال در ترکیب اصلی قرار بگیرم.»

تیتو در سال ۲۰۱۲ جانشین پپ گواردیولا در نوکمپ شد و در تنها فصل حضورش به قهرمانی لالیگا رسید. او در ۲۵ آوریل ۲۰۱۴ تقریبا یک سال پس از کناره‌گیری از بارسلونا به دلیل سرطان درگذشت.

دیگر خبرها

  • تلاش برای امرار معاش مصداق جهاد با دشمن است
  • تضمین امنیت سرمایه گذاری و غذایی از اثرات بارز رفع تداخلات است
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • تصاویری از یک واقعه محیرالعقول در بیابان‌های عربستان؛ ابر سقوط کرد؟
  • ارائه خدمات پزشکی رایگان در منطقه محروم بارز و شوارز
  • شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است
  • جشنواره مسکو به «آه سرد» ۲ جایزه داد
  • «آه سرد» ۲ جایزه از جشنواره مسکو گرفت
  • نقش بارز کارگران و کارفرمایان در جهاد اقتصادی
  • مسی: این مربی تنها کسی بود که به من ایمان داشت